Eskişehir Melodim Veteriner Kliniği Melodim Veteriner Hills Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Hills Kısırlaştırılmış Kedi Maması


kedi maması tavsiyelerimiz

Hills kısırlaştırılmış kedi maması ile ilgili marka tercihinde bir araştırma yürütüyorsanız bu marka mamaların son derece kaliteli bir mama olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Kısırlaştırılmış kediler için kullanılan mamalar biraz daha farklı özelliklere sahip olmak durumundadır. Neden diye soracak olursanız çünkü kısırlaştırıldıktan sonra kedilerin fizyolojik yapısında da bir takım değişiklikler olacağı için bu kedilerin beslenme şeklinin de henüz kısırlaştırılmamış olan kedilere göre biraz daha farklı olması gerektiğini savunabiliriz.

Eskişehir Veteriner Kliniği olarak 7 gün 24 saat yanınızdayız!

Kısırlaştırılmış Kedi Maması Neden Farklı?

Kısırlaştırılmış kedi maması neden farklı şeklinde de kedi sahiplerinden çok fazla soru gelmektedir. Yeni kısırlaştırılan bir kedisi olan kişiler; kedi mamasında bir değişikliğe gidilmesini tam olarak anlamak ister. Bu konuda ilk başta mamalardaki yağ oranından söz etmek gerekir. Kısırlaştırılmış olan kedilerin çok fazla yağ oranı yüksek besinleri tüketmemesi gerekiyor ve bu sebepten dolayı da kısırlaştırılmış kedi mamaları yap oranı düşük olup, protein oranı yüksek olan kedi mamalarıdır.

Hills marka kedi maması protein açısından son derece zengin mamalardır. Özellikle de kısırlaştırılmış olan kediler, çok daha fazla protein içeriği artırılmış olan bir mama yemelidir. Bazı kedilerin diyet yapması gerektiği de kedinin vücudunda meydana gelen bir takım sorunlara bağlı olarak veteriner hekimler tarafından tavsiye edilir. Durum böyle olunca da diyet yapan kediler için hangi mama diye bir araştırma yapacak olursak, Hills kısırlaştırılmış mama karşımıza çıkacaktır.

Hills Mama Ne Malı?

Hills mama ne malı diye soracak olursak da menşeinin Amerika olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda bu marka için kuş, köpek ve balık yeminin yanı sıra bir takım veterinerlik malzemeleri üretimi yaptığından da söz etmek mümkün olacaktır.

Hills Kısırlaştırılmış Kedi Maması
Hills Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Hills Kısırlaştırılmış Kedi Maması Ne Kadar Verilmeli?

Hills kısırlaştırılmış kedi maması ne kadar verilmeli diye de bir araştırma yaparak, kedinize mama verirken son derece dikkatli olmanız gerekir. Gereğinden çok fazla ya da çok az verdiğiniz zaman kedinin vücudunda ve sindirim sisteminde bir takım sorunlar meydana gelebileceğini göz önünde bulunduracak olursak bu mamanın belli bir ölçüde verilmesi gerektiğini de ayrıca belirtmek gerekir.

Kedilerin cinsine ev kilosuna bağlı olarak da ne kadar besin tüketmeleri gerektiğinin belli bir ölçüsü olmasını sağlamak gerekir. Bu bağlamda mutlaka veterinerinizle özel olarak kedinizin kilosunu ve hastalıklarının olup olmadığını da göz önünde bulundurarak görüşme yapmanızda fayda vardır. Kilogram başına 10 gram azaltma özellikle de yaşlı kediler ya da diyet yapması gereken kediler için son derece büyük bir önem taşır.

Hills Mama Ne Kadar?

Hills mama ne kadar diyerek bir fiyat araştırması yaptığımız zaman bu markanın kuzu etli ve tavuklu olarak farklı çeşitleri olduğunu görmekteyiz. Bu çeşitlere bağlı olarak Hills mama fiyatları değişir.